Ellen Marijnen Life Coach en Hypnotherapeut AmsterdamEllen Marijnen (1956) is hypnotherapeut, Inner Child therapeut en coach. Zij is van huis uit socioloog en heeft later in haar leven gekozen voor het beroep van hypnotherapeut. Haar hart ligt bij het Innerlijk Kind-werk omdat dit werk de kern raakt.

Problemen waar we in ons volwassen leven tegenaan lopen, verwijzen vaak naar eerdere ervaringen in ons leven, vaak ervaringen die we als kind niet konden voelen, verwerken of integreren. We ontwikkelen daardoor patronen die in ons volwassen leven kunnen leiden tot psychische of lichamelijke klachten.

In de therapie onderzoeken we hoe je in dat soort onvrijwillige patronen terecht komt: wat maakt dat je zo doet, voelt of denkt zoals je dat doet. We kijken samen naar de betekenis van je klacht in je leven en in je levensgeschiedenis. En eigenlijk blijkt er altijd een goede reden voor te zijn. Als je je hiervan bewust wordt, betekent dat een veel grotere keuzevrijheid: veel meer vrijheid om de dingen zo te doen zoals jij ze wilt en zoals ze goed zijn voor jou.

Mijn werkwijze is aandachtig, zorgvuldig, betrokken, onderzoekend en respectvol. De laatste jaren heb ik geleerd steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Ruimte en veiligheid staan bij mij voorop in de therapie.

Bezoekadres
Zoutkeetsgracht 127
1013 LC Amsterdam

Contactgegevens 
Tel: 020-4286846

Bereikbaarheid praktijk
De praktijk ligt op het Realeneiland in Amsterdam  ten noordwesten van station Amsterdam Centraal dichtbij de weg die loopt langs het IJ (Westerdoksdijk/van Diemenstraat).

De praktijk is gevestigd op de tweede etage. Er is geen lift aanwezig.

Er is in het algemeen overdag voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid in de buurt.

Klik hier om de routebeschrijving met kaartje in pdf te openen.

Ellen Marijnen is lid van de beroepsverenigingen NBVH en NVECP. Zij is tevens geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ en bij de EAP (European Association of Psychotherapy www.europsyche.org).

Mocht u onverhoopt ergens ontevreden over zijn en we komen er samen niet uit, dan kunt u via de NBVH of de NVECP een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van Wkkgz  (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). In navolging van deze wet ben ik voor de geschillencommissie aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Meer informatie over de klachtenprocedure kunt u vinden op onze algemene website-pagina.

Registertherapeut NBVH 05026
Therapeutlid NVECP 10055
RBCZ/TCZ licentienummer 403220R
SCAG lidnummer 10672
AGB zorgverlenersnummer 90033810/94011947
AGB praktijkcode 90012801/94059475
KvK nr. 34337737

Wilt u informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Ellen Marijnen

  De velden met een * zijn verplichte velden

  De heerMevrouw

  Uw voor- en achternaam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw e-mailadres*

  Kies hier uw voorkeur wijze van contact*

  Tijdstip bij telefonisch contact

  Onderwerp

  Uw bericht

  Door het aanvinken en verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens door de desbetreffende therapeut, Ellen Marijnen. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor uw informatieaanvraag. Zie onze privacyverklaring.

  NBVH Logo Logo SCAG