Nelleke de Heer (1969) is deskundige op het gebied van relaties en familieverhoudingen. Naast de beroepsopleidingen psycho-/hypno- en relatietherapie heeft zij zich gespecialiseerd in de Inner Child therapie.

Relationele of familiale problemen kunnen onoplosbaar lijken. Door ervaringen uit mijn huwelijk en als moeder van drie volwassen kinderen weet ik dit als geen ander. Toch zijn er altijd lichtpuntjes, als je ze maar zet. Met een praktische, voor iedereen geschikte behandeling, zoek ik samen met de cliënt naar inzichten die een ander licht schijnen op de situatie.

Het (h)erkennen van het innerlijke kind is daarbij cruciaal. We kiezen vaak, onbewust, een partner die een afspiegeling is van een van onze ouders. Dit brengt verwachtingen met zich mee. Hiermee proberen we onze partner en zelfs onze hele leefomgeving naar onze hand te zetten, te sturen.

Aan deze irreële verwachtingen kan geen partner voldoen. De macht die we uitoefenen op onze omgeving is onbewust, en vals. De verstikkende patronen leiden tot eenzaamheid en komen voort uit het niet verbonden zijn: met jezelf, je innerlijk kind.

Het doorzien van deze patronen geeft meer ruimte, meer vrijheid in je leven. Het leven overkomt je niet meer; je bent degene die je leven vormgeeft. Met meer liefde voor anderen, maar ook voor jezelf.’

Praktijkadres
Oosterweg E22
1481 AP Purmer

Contactgegevens
Tel: 0299-640622
Mob.:06-20471351

Andere website(s):
www.nellekedeheer.nl

Nelleke de Heer is lid van de beroepsvereniging NBVH, geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ en aangesloten bij de S.C.A.G., de geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. Daarmee voldoet de praktijk aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ).

NBVH Registertherapeut lidnummer 05042
RBCZ lidnummer 403368R
S.C.A.G. lidnummer 15907
AGB zorgverlenersnummer 90033552
KvK nr. 37159610

Wilt u informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in
en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Nelleke de Heer

  De velden met een * zijn verplichte velden

  De heerMevrouw

  Uw voor- en achternaam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw e-mailadres*

  Kies hier uw voorkeur wijze van contact*

  Tijdstip bij telefonisch contact

  Onderwerp

  Uw bericht

  Door het aanvinken en verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens door de desbetreffende therapeut, Nelleke de Heer. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor uw informatieaanvraag. Zie onze privacyverklaring.

  NBVH LogoLogo SCAG