Heleen van Echteld - Coaching en Therapie Haarlem

Heleen van Echteld (1960) is hypnotherapeut en colourcoach, en gespecialiseerd in verlieskunde, stoppen met roken en afvallen. Zij werkt graag met verschillende technieken die bij jou als persoon passen. Mijn ervaring is dat door gebruik te maken van creatieve middelen je vanuit  een andere invalshoek inzicht krijgt. Daardoor ontstaat een heel andere kijk op datgene waar je tegenaan loopt.

Gebruik van diverse methoden en technieken helpen je inzicht te verkrijgen in jouw manier van denken en daaropvolgend je gedrag en gevoelswereld. Voorbeelden hiervan zijn: (RET), Cognitieve Gedragstherapie, NLP, EFT, Cliëntgerichte (Gespreks-)Therapie, Hypnotherapie, Verlieskunde en Dilemmacoaching.

Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van creatieve technieken,  zoals de keuzeknikker en colourcoaching. Deze creatieve middelen brengen je in contact met een andere emotionele laag dan praten alleen kan doen.

Ik ga graag met jou op zoek naar de dieperliggende laag en oorzaak van hetgeen waarmee je worstelt. Belangrijk is om datgene (weer) naar boven te halen wat al diep van binnen zit zodat je weer in je eigen kracht gaat staan en de dagelijkse situaties weer aankan.

Iedere persoon, iedere klacht en ieders achtergrond is anders. Daarom is mijn aanpak bij iedereen anders. Het komt erop neer dat ik per persoon kijk wat er nodig is en op basis daarvan een keuze maak uit de verschillende werkwijzen die ik tot mijn beschikking heb. Ik zet hierbij mijn eigen ervaring en intuïtie in. Ik lever dus maatwerk!

Bezoekadres

Hypnotherapie en Life Coaching Haarlem Oost
Gouwstraat 31
2033 JR Haarlem

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is gelegen in Haarlem Oost en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus 3, 73, 80, 255, 300, 346 en 356) en met de auto (vanaf  A9 en N205). Voor de deur kunt u gratis parkeren.

De praktijk is op de eerste etage. Er is geen lift aanwezig.

Kijk hier om de routebeschrijving met kaart in pdf te openen

Contactgegevens

Tel: 06-41138229
E-mail: vanechteld(@)coachingentherapie.nl
En onderstaand contactformulier

Heleen van Echteld is lid van de beroepsvereniging NBVH, geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ en aangesloten bij de SCAG, de geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. Daarmee voldoet de praktijk aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

NBVH Registertherapeut lidnummer 07005
RBCZ lidnummer 403075B
SCAG lidnummer 10773
AGB zorgverlenersnummer 90037798
AGB praktijkcode 900112953
KvK nr. 34321015

Vergoeding door zorgverzekeraar

Mijn sessies worden niet door alle zorgverzekeraars vergoed. Mogelijk heeft u recht op vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in
en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Heleen van Echteld

  De velden met een * zijn verplichte velden

  De heerMevrouw

  Uw voor- en achternaam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw e-mailadres*

  Kies hier uw voorkeur wijze van contact*

  Tijdstip bij telefonisch contact

  Onderwerp

  Uw bericht

  Door het aanvinken en verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens door de desbetreffende therapeut, Heleen van Echteld. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor uw informatieaanvraag. Zie onze privacyverklaring.

  NBVH LogoLogo SCAG