Hypnotherapie en Life Coaching HilversumRaymond Ottens (1969) is werkzaam als hypnotherapeut, integral life coach en trainer in NLP bij Personal Management. Hij heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven als manager en in zijn eigen praktijk voor Hypnotherapie en Life Coaching Zeist-Soesterberg. Vanuit zijn passie voor wat mensen in beweging zet of tegenhoudt, richt hij zich voornamelijk op wat mogelijk is. Hij werkt vanuit een basis van NLP en hypnotherapie en vult deze aan met Integral Life Coaching, Voice Dialogue, Body Dialogue, Emotional Freedom Techniques (EFT), Eye Movement Desensetisation Reprocessing (EMDR) en Psych-K. Zijn aanpak is holistisch, doelgericht en vanuit het hart.

Stel je voor dat je weg volledig open ligt om ieder doel te realiseren en dat je vrij bent om je droom te leven zoals jij dat wilt. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? En toch weet je diep van binnen dat het zo is. Dat jij zelf je leven bepaalt en dat alle antwoorden en oplossingen binnen in jou liggen te wachten om geactiveerd te worden.

Door de jaren heen wordt iedereen gevormd door zijn omgeving, om zo te passen in de wereld die wij kennen. Maar al te vaak komt het voor dat we dingen doen die we eigenlijk niet willen doen of blijven we stilstaan en komen we niet in actie op momenten terwijl we dat juist wel willen. Onbewuste processen bepalen je leven in plaats van dat jij de macht in eigen handen hebt. Stel je nu voor dat jij vanuit je hart weet wat je wilt en datgene doet wat goed voelt. Dat is authenticiteit.

Zuiver voelen, denken en handelen

Deuren gaan open, doelen worden gerealiseerd en dromen worden werkelijkheid. Energie stroomt, je voelt je vrij en vol passie. Relaties worden rijker en je werk geeft veel meer voldoening. Vanuit mijn passie voor wat mensen in beweging zet of tegenhoudt, ben ik mij ruim tien jaar geleden gaan verdiepen in waarom mensen doen wat ze doen en wat ze werkelijk in beweging zet en hoe ik hen kan helpen met het (her)ontdekken van hun authentieke Zelf.

Ik speel met technieken uit NLP, Transpersoonlijke Coaching en Hypnotherapie en voeg er een creatief stuk intuïtie aan toe.

Specialisaties
Met hypnotherapie kun je zowel fysieke, emotionele als psychische klachten aanpakken. Van vage klachten waarbij gezegd wordt ‘dat het tussen je oren zit’ zijn uitermate geschikt om met hypnotherapie en ondersteunende methodieken te verminderen dan wel te verhelpen. Door de jaren heen heb ik mij op basis werkervaring en diverse studies gespecialiseerd in de volgende klachten:

 • Angstklachten zoals rij-angst, plein- en examenvrees
 • Fobieën voor bijvoorbeeld  kleine ruimten, spinnen-, muizen- en verschillende  voedingsmiddelen
 • Stress en burn-out gerelateerde problematiek
 • Traumatische ervaringen door bijvoorbeeld door een verkeersongeval, beroving of seksueel misbruik
 • Vage fysieke klachten (psychosomatisch)
 • Onzekerheid en laag zelfbeeld
 • Woedebeheersing
 • Slapeloosheid of vermoeidheidsklachten

Ook wanneer jou klacht hier niet bij staat neem dan juist contact op. Samen onderzoeken wij welke methodiek nodig is en welk resultaat je kunt verwachten.

Klik hier om naar het curriculum vitae van Raymond Ottens te gaan.

Hypnotherapie & Life Coaching Zeist-Soesterberg

Bezoekadres
Kampweg 120 Gebouw C, 1e etage
3707 JX Zeist

Bereikbaarheid praktijk
De praktijk voor hypnotherapie en life coaching Zeist-Soesterberg is gelegen op een bosrijk gebied van Kamp van Zeist, vlak aan de rand van Soesterberg. Op Kamp van Zeist was voorheen het Militair Luchtvaart Museum Soesterberg gevestigd.

De praktijk bevindt zich op de eerste etage. Er is geen lift aanwezig.

Met de auto goed bereikbaar via de A28. Op het terrein kunt u gratis voor de deur parkeren.

Met het openbaar Bus 52 / 56 vervoer dient u rekening te houden met 10-14 minuten lopen vanaf de bushalte.

Klik hier om de routebeschrijving in pdf te openen.

Contactgegevens
Tel: 06-46440363
En onderstaand contactformulier

Postadres
Postbus 5033
3502 JA Utrecht

Raymond Ottens, praktijk voor hypnotherapie en life coaching Zeist – Soesterberg, is lid van de beroepsvereniging NBVH, geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ en aangesloten bij de SCAG, de geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. Daarmee voldoet de praktijk aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

NBVH Registertherapeut lidnummer 05070
RBCZ lidnummer 403249R
SCAG lidnummer 2015012
AGB zorgverlenersnummer 90034101
AGB praktijkcode 90013090
KvK nr. 39075282

Wilt u informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in
en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Raymond Ottens

  De velden met een * zijn verplichte velden

  De heerMevrouw

  Uw voor- en achternaam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw e-mailadres*

  Kies hier uw voorkeur wijze van contact*

  Tijdstip bij telefonisch contact

  Onderwerp

  Uw bericht

  Door het aanvinken en verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens door de desbetreffende therapeut, Raymond Ottens. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor uw informatieaanvraag. Zie onze privacyverklaring.

  Raymond Ottens is lid van de beroepsvereniging NBVH, geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ en aangesloten bij de SCAG.

  NBVH LogoLogo SCAG